Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: tejaja
vložené: 23. 08. 2011 21:35:35

Veronika.Hrozna: Do žĺtkovej zmesi neide cukor, ide len to, čo je v recepte napísané. Nemôže to byť riedke, idú tam uvarené žĺtky, maslo, to je pevné a rum na ochutenie. Tvarujte maličké guličky mokrými rukami, ukladajte na tanier, jednu k druhej a dajte ich do mrazáku alebo chladničky ešte viac stuhnúť, lebo od vašich rúk sa maslo ohreje a trocha mäkne. Ale riedke to byť nemôže.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz